Seizoen 2 van Undercover

2020 | 10 Afleveringen

Na de gebeurtenissen van seizoen één gaat Kim aan de slag bij Mensenrechten organisatie. Met hulp van oud-collega Bob leidt haar onderzoek naar illegale Syrische wapenhandel naar de El Dorado Ranch, een westerse paardenboerderij. Bob gaat undercover om het vertrouwen te winnen van de gebroeders Berger, rancheigenaren en wapenhandelaars. Ondertussen zet Ferry Bouman zijn zoektocht naar undercoveragenten Kim & Bob vanuit de gevangenis voort ...

Afleveringen

 • Poster aflevering 1 'El Dorado' van seizoen 2 van Undercover

  1. El Dorado

  06 september 2020

  Als Bob door Kim om hulp wordt gevraagd bij een onderzoek naar illegale wapenhandel, ontstaat een kettingreactie van problemen die ook Ferry Bouman bereikt.

 • Poster aflevering 2 'Pentagon' van seizoen 2 van Undercover

  2. Pentagon

  13 september 2020

  Bob Lemmens weet de El Dorado Ranch binnen te komen. Serveerster Nathalie is op zoek naar ander werk en dat laat de eigenaren Laurent en JP Berger niet koud.

 • Poster aflevering 3 'Soldiers of Love' van seizoen 2 van Undercover

  3. Soldiers of Love

  20 september 2020

  Bob piekert over tegenslag in de zaak. Zijn dochter wordt geconfronteerd met zijn verleden. De Bergers proberen een lucratieve zakelijke deal te redden.

 • Poster aflevering 4 'Trojan Horse Power' van seizoen 2 van Undercover

  4. Trojan Horse Power

  27 september 2020

  Door de verlokking van een nieuwe start voelt Nathalie zich verward en kwetsbaar. Bob zoekt fanatiek naar een doorbraak in de zaak omdat er bijna geen tijd meer is.

 • Poster aflevering 5 'Revolucion' van seizoen 2 van Undercover

  5. Revolucion

  04 oktober 2020

  Bobs geheim dreigt bekend te worden wanneer het gevaar wel heel dichtbij komt. Laurent is het niet eens met JP over een mogelijke deal.

 • Poster aflevering 6 'Victor' van seizoen 2 van Undercover

  6. Victor

  11 oktober 2020

  Een figuur uit het verleden van JP duikt terug op. Ondertussen probeert Bob om JP in de val te lokken. Tussen Laurent en Nathalie laaien de gemoederen hoog op.

 • Poster aflevering 7 'Enrichochet' van seizoen 2 van Undercover

  7. Enrichochet

  18 oktober 2020

  Het conflict tussen Laurent en Nathalie heeft ernstige gevolgen. Bob neemt het heft in eigen handen en maakt een aantal drastische keuzes om de broers Berger te kunnen pakken.

 • Poster aflevering 8 'Roadblock' van seizoen 2 van Undercover

  8. Roadblock

  25 oktober 2020

  Bob voelt de druk langs alle kanten toenemen. Hij vertrekt op een tocht samen met een ongewenste passagier. Bob raakt echter steeds meer verwikkeld in een web van problemen en ziet geen uitweg meer.

 • Poster aflevering 9 'Reconstructie' van seizoen 2 van Undercover

  9. Reconstructie

  01 november 2020

  Bob wordt geconfronteerd met de fouten uit zijn verleden wanneer hij moet getuigen op het proces van Ferry Bouman. Hij komt voor een groot dilemma te staan. Laurent probeert intussen om zijn broer iets duidelijk te maken.

 • Poster aflevering 10 'Oorlog' van seizoen 2 van Undercover

  10. Oorlog

  08 november 2020

Poster seizoen 2 van Undercover